Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


14 restaurante montane si cabane de schi din Silvretta Arena va asteapta sa degustati delicioasele preparate tiroleze la mare inaltime.
La 2320 m gasiti restaurantul clasic si traditional ” Idalp-Panorama”. Restaurantul va asteapta cu delicioasele manacaruri tiroleze si internationale servite intr-un cadru minunat.La primul etaj al restaurantului va asteapta 1300 de locuri, dintre care 800 de locuri sunt pe terasa la soare si in barul de gheata.
La 2468 m va asteapta un lodge italian cu pizzerie, preparate clasice.Pizza cu fructe de mare, mozzarella si proscito.La barul de gheata puteti servi un espresso italian sau alte bauturi italiene.Este vorba despre restaurantul Schwarzwand.
La 2456 m se afla restaurantul Salaas , elegant, cu o artitectura cu o multime din sticla.La ultimul etaj al restaurantului, cu un design futurist si o bucatarie deschisa, schiorii se pot bucura de fripturile , specialitatea casei, sau de racletele pregatite intr-un anumit fel. In zona inferioara gasim o autoservire, terasa la soare si sezlonguri unde va puttei relaxa.
Cabana de schi Alp Trida cu bucatarie elevetiana o gasim la 2250 m pe Silvretta Arena, unde in restaurantul de specilitate „La Marmotte” puteti degusta pizza la cuptor cu lemne, bufet de salate, paste proaspete, salate de fructe de mare si o selectie larga de deserturi delicioase din zona de self -service.
La 1975 m gasim Bistroul Gampen, locul ideal pentru a ne potoli foamea.Puteti savura un snitel vienez sau carnati Bratwurst.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print