Oferte Spania

Distribuie aceasta postare...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Pentru vechii greci, Spania reprezenta taramul unde cresteau merele de aur ale lui Hercule. Pentru arabi, Spania era intruchiparea Raiului pe pamant. Pentru multi romancieri, precum George Orwell si Ernest Hemingway, Spania era o arena in care toreadorii flirtau cu moartea pe parcursul unei dupa-amiezi. Daca nu ati citit, va recomand sa cititi Fiesta, un roman alert plin de pasiune si romantism dedicat coridelor din Spania.

Acum , Spania este cunoscuta pentru locurile sale fermecatoare, de la inverzitele insule Baleare, la viziunile onirice ale marelui Gaudi transpuse in cele mai ireale chipuri ale Barcelonei, la vinul rosu cu aroma patimasa, expresiva plina de emotii.

Vizitati Andaluzia, una dintre cele mai reprezentative regiuni spaniole, cu plaje nisipoase, taverne cu tapas si procesiuni religioase.

Insulele Baleare, asociate in mod inevitabil cu vacantele insorite, golfuri fermecatoare si pLaje nisipoase sunt, poate cele mai atractive locuri pentru turistii de pretutindeni, Cu preturi incepand de la 650 euro per persoana, puteti sa va bucurati de un sejur de 7 nopti cu masa demipensiune in regala  Mallorca sau zbuciumata Ibiza.

Bucataria spaniola este una dintre cele mai bune si mai apreciate bucatarii din lume, iar vinul rosu, unul dintre cele mai delicioase vinuri din intreaga lume.

Distribuie aceasta postare...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page