Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

In noul sezon estival 2016, litoralul bulgaresc isi asteapta oaspetii cu o alta surpriza frumoasa, renovarea integrala a hotelului Madara 4* din Nisipurile de Aur si preluarea acestuia de catre celebrul lant hotelier SmartLine al grupului de Hoteluri Thomas Cook.
Integrat in conceptul Thomas Cook, noul design al hotelului SmartLine Madara 4* promite o noua abordare a serviciilor oferite turistilor, o atmosfera moderna de petrecerea unei vacante pe litoralul bulgaresc, relaxanta si surprinzatoare.

smartline madar

smartline madara

SmartLine Madara 4* isi va surprinde oaspetii in noul sezon estival 2016 si prin mesele tematice ce vor abunda in meniuri bogate, intr-o selectie a felurilor de mancare atent monitorizate de catre noua echipa manageriala a hotelului.

Hotel Complex SmartLine Madara 4* este situat in Nisipurile de Aur, in mijlocul unei vegetatii forestiere, la aproximativ 400 de  metri de plaja. Pe cele 6 etaje ale sale sunt dispuse 242 camere confortabile si spatioase, dotate cu aer conditionat, 20 de studiouri si 10 apartamente.
Oaspetii hotelului se pot bucura de numeroasele  facilitati ale hotelului: restauarnt, lobby bar, dar si a terasei in aer liber.

smartline madara

smartline madara

Momentele de relaxare le veti regasi in piscina in aer liber, in sala de fitness, dar si pe terenurile de joaca multifunctionale.
SmartLine Madara 4* este deschis publicului din luna mai pana in luna octombrie.

Conexiune gratuita la WI-FI in zona de lobby, schimb valutar, servicii de spalatorie, prosoape de plaja disponibile, coafura si manichiura sunt doar cateva dintre serviciile pe care SmartLine Madara 4* le va pune la dispozitia oaspetilor sai in nou sezon estival 2016.

 

SmartLine Madara 4* – oferte cazare

Turistii care doresc sa-si petreaca o vacanta la SmartLine Madara 4* in Nisipurile de Aur, inca mai au posibilitatea de a beneficia de reduceri early booking de 15 % pentru rezervarile efectuate pana la data de 31.03.2016 si 10 % pentru rezervarile efectuate pana la 30.04.2016 din preturile standard care incep de la 26 euro/pers/zi, servicii all inclusive.

smartline madara

smartline madara

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print