Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Cum este vremea in Zakynthos in luna Septembrie?

Climatul mediteranean din Marea Ionica ce influenteaza Insula Zakynthos continua sa fie aproape perfect si in luna septembrie. Septembrie continua sa fie o lunaa calda, perfecta pentru o vacanta in Zakynthos. Temperaturile atmosferice scad usor fata de luna precedenta. Insula devine mai putin populata; multimile de turisti continund sa plece acasa, in timp ce familiile cu copii trebuie sa inceapa pregatirile pentru un nou an scolar. De asemenea studentii, incepand din a doua jumatate a lunii septembrie  incep sa plece spre campusurile universitare. Zakynthos devine mai respirabila pentru turistii care nu doresc un loc foarte aglomerat de vacanta. Insula devine mai mare, mai agreabila. Totul este perfect. De la servirea in restaurante pana la ospitalitatea hoteliera.  Vacantele devin mai ieftine.

Vremea in septembrie in Zakynthos, ramane constanta. Temperatura termometrului arata temperaturi medii de 24 grade Celsius pana la 28 grade Celsius. Rareori pot aparea schimbari atmosferice majore. Acestea, insa sunt de scurta durata. In Septembrie, serile pot fi usor mai reci, tempertaurile ajungand aici ( cum a fost cea din 2014) la 16,6 grade Celsius.

Temperaturile apei marii

Temperaturile medii din luna septembrie de imbunatasesc, acestea ajungand sa fie in jur de 25 grade Celsius.

Programul restaurantelor, tavernelor si magazinelor

In Septembrie, in Zakynthos, hotelurile, restaurantele, tavernele si magazinele sunt inca deschise.

Septembrie este luna ideala pentru o vacanta in Zakynthos: preturi mici, fara aglomeratie, excursii optionale mult mai ieftine. In magazine incep reducerile masive pentru imbracaminte si incaltaminte.

 

Oferte Zakynthos-Septembrie

In Septembrie, preturile pentru un sejur de 7 zile in Zakynthos incepe si el sa scada semnificativ. Pretul unui sejur de 7 nopti cazare, transport avion, taxe incluse, la un hotel de 3 stele pe plaja porneste de la 322 euro per persoana. Acesta poate ajunge pans la 1003 euro la un hotel de 5 stele.

 

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print