Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


Pe coasta de est a Africii, la Oceanul Indian, ” cocotata” pe ecuator, se afla Kenya , un adevarat magnet pentru turisti. Creste inzapezite, deserturi, plaje, vulcani, campiile sale ridicate ce ofera omului posibilitatea de a vedea animalele salbatice, cu ocazia excursiilor safari, este considerata o tara a contrastelor.Parcurile nationale si rezervatiile sunt cea mai mare comoara a sa.
In apropierea drumului principal dintre Nairobi si Mombasa, in partea de sud-est a Kenyei se afla Parcul National Tsavo, infiintat in anul 1948, considerat a fi unul dintre cele mai vechi si mai mari parcuri nationale din Kenya.
Izvoarele Mzima constituie una dintre atractiile principale ale partii de vest a parcului.Aici pot fi vazuti hipopotami si crocodili.

Rezervatia Masai Mara, aflata in partea de sud-vest a Kenyei, pe podisul de 2.000 de metri altitudine se afla cele mai mari colonii de animale salbatice: lei, zebre, struti, girafe, gazele, sacali, bivoli, elefanti, hiene. Aceasta rezervatie poate fi usor vizitata cu ajutorul automobilului.Pentru turistii, care se simt atrasi de locurile nepopulate si greu accesibile, le remonadam Rezervatia Samburu, aflata in nordul tarii.Aici, turmele de elefanti, pot trece chiar prin fata jeep-urilor safari. Tot aici, putem face cunostiinta cu tribul samburu, un adevarat trib autentic kenyan.
Iubitorii de pasari trebuie sa se deplaseze spre Parcul National Nakuru, infiintat in scopul protejarii apelor lacului precum si a coloniilor de flamingo si pelicani.Nu ratati programele safari organizate de agentia noastra de turism. Acestea sunt o adevarta desfatare pentru cei care cauta o vacanta exotica plin ade aventuri.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print