Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

colosseum  Roma,orasul plin de romantism si desigur cu cea mai incarcata istorie din Europa este, poate, una dintre cele mai atractive destinatii pentru a intampina Noul An 2015 in Italia. Aici veti gasi numeroase modalitati de a sarbatori Anul Nou, incepand cu participarea la magnificul foc de artificii pana la vizitarea diferitelor locuri istorice din oras. Lumini orbitoare ce impodobesc fiecare strada a Romei, concerte gratuite , dar si preparatele delicioase ale bucatariei italiene fac din aceasta  destinatie perfecta pentru Revelion Roma  2015.
Cu preturi incepand de la 389 euro per persoana va puteti bucura din plin de un sejur de Revelion Roma 2015 de  4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3 stele, transport avion, transfer de grup, tur de oras si asistenta turistica.
Piazza Navona, Colosseum sunt cele mai populare locuri unde oamenii se aduna pentru a urmari numaratoarea inversa a ultimelor minute  din an, urandu-i  bun venit Noului An, cu bratele deschise.
Zona Colosseum este un loc magic din Roma, locul unde veti gasi cele mai atragatoare divertismente ce vor avea loc cu ocazia Anului Nou. In zona Colosseum veti descoperi si alte faimoase monumente istorice, precum Forumul Roman, Panteonul, Circus Maximus, Columna lui Traian.

Program Revelion 2015
Programul nostru de Revelion Roma 2015  include si o vizita la Vatican, pentru o suma de 33 euro ce reprezinta taxa de intrare.
Cina festiva de Revelion Roma 2015 ,neinclusa in pret ( 130 euro/pers.) va avea loc la restaurantul LE TERME DEL COLOSEO, transferul de la hotel la restaurant fiind inclus in pret.
Nu ratati excursia ce se va organiza la Tivoli, unde veti avea posibilitatea sa vizitati celebrele gradini ale Vilei D’Este, contra sumei de 55 euro per persoana.
Un program atractiv va asteapta de Revelion Roma 2015 .

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print