Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


Atat de aproape si atat de departe. Vorbim desigur de cei 145 de km ce desparte Cuba comunista de mallurile luminate incandescent si de fast-foodurile din Florida. In ciuda regimului rigid  impus de Fidel Castro, Cuba a devenit una dintre cele mai captivante destinatii de vacanta . In ultima perioada turismul a luat un avant fara precedent, turistii fiind atrasi de primirea calduroasa din partea locuitorilor insulei si de atractiile exotice ale unui neasteptat si osedant taram plin de excentricitate si erotism.O data cu primul pas facut pe insula, turistii sunt impresionati de intoarcerea in timp care inseamna Cuba. Cadillacuri incarcate cu crom si Studebakere cu grile largi isi trag ultima suflare pe drumurile prafuite ,  cu pneurile dezumflate, evocand aceeasi nostalgie ca melodiile lui Elvis Presley din acea epoca.Tutusi , Cuba este departe de ceea ce se vede in documentarele de la televiziuni. Ceea ce incanta cel mai mult pe turistii sositi din toata lumea este potentialul pentru aventura.Prin natura lor, cubanezii sunt plini de spontanietate si veselie improvizata. Sunt oameni simpli care isi trag seva placerii din saracie, care traiesc la maxim muzica, umpland aerul de salsa si de senzualitate.Turistii care nu vor cunoaste adevaratii cubanezi si se vor limita doar la simple plimbari prin Havana, vor pleca fara a fi experimentat si impartasit adevarata magie a Cubei.
Varadero, atractia turistica a Cubei, este situata la 141 km est de Havana si se inatinde pe o lungime de 17 km de-a lungul coastei unei peninsule. Aici gasim jumatate dintre hotelurile tarii, incepand de la cele ieftine la lanturile internationale.Cine vrea o vacanta in Cuba numai la soare , nisip si mare, Varadero este locul perfect pentru un
sejur exotic. Despre Varadero ca statiune de vara, vorbim inca din anul  1880. De atunci si  pana astazi s-au dezvoltat numeroase hoteluri de lux si cazinouri, care atrageau si personaje de la Hollyood. Iberostar Laguna Azul este unul dintre hotelurile de 5 stele din Varadero care face parte din binecunscutul lant hotelier si ofera in Varadero servicii all inclusive. Hotelul este situat pe una dintre cele mai spectaculoase plaje din Varadero. O vacanta in Cuba este mai placuta la Iberostar Laguna Azul 5*.Nu uitati de oferta noastra de Revelion in Cuba!
Hotel Sol Sirenas Coral  Resort 4* este un alt hotel de renume international care s-a construit si s-a dezvoltat pe plaja cu nisip alb din Varadero, lunga de cativa kilometri. Hotelul fiind amplasat in mijlocul unei gradini tropicale de aproximativ 40.000 mp ofera servicii all inclusive de exceptie. Pentru alte oferte in Cuba sau oferte in Varadero, rugam apelati la consultantii in  turism ai agentiei Oltextur.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print