Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Candva, la gura de varsare a raului Miami, a fost intemeiata o colonie micuta, ce purta numele de Fort Dallas. Pe aceste locuri se aflau doar ruinele fortului din perioada razboaielor cu pieile-rosii, a agentie comerciala si cateva plantatii situate in apropierea mlastinilor Everglades.

Anul 1895 , gratie unei femei, pe numele sau adevarat Julia D. Tuttle, care a avut puterea de a-l convinge pe influentul sef al companiei de cai ferate Henry Morrison Flagler de a prelungi spre sud linia Florida East Coast Railroad, incepe  dezvoltarea rapida a noului „tarm de aur” al Statelor Unite ce avea sa poarte numele, parca predestinat succesului, Miami .  Urmeaza 20 de ani, perioada in care asistam la dezvoltarea celei mai populare statiuni de pe continentul american. Flagler a construit hoteluri pentru turisti si a dat in folosinta un aeroport international. In anul 1912, calea ferata a fost prelungita de la Miami la Key West.
miami beach 4

Beneficiind de temperaturi tropicale dar si de frumoasele plaje de nisip, Miami si-a castigat rapid un renume deosebit in randul bogatilor americani, dar ai a marilor gansteri acelor timpuri.

Astfel, Miami devine un sector turistic in plina dezvoltare, fapt ce atrage asupra sa in anul 1993 si cateva atacuri teroriste indreptate , in special impotriva turistilor pentru a descuraja dezvoltarea zonei, aflata , deja pe un trend ascendent, fara oprire.

miami beach 5

Vacante in Miami

Toate hotelurile din Miami sunt concepute in stilul art deco.

Miami devine usor, usor centrul financiar de varf din sudul Statelor Unite, dar si unul dintre cele mai nari centre de comanda ale tarficului de droguri din Columbia, spalarea banilor si prostitutia reprezentand probleme minore fata de criminalitatea organizata la rang ‘lume interlopa”. Aici si-a desfasurat activitatea teribilul ” rege al gangsterilor” Al Capone, dar Miami a fost si locul unde s-au turnat numeroase productii americane, precum „Miami Vice’, „GoldFinger” din seria de filme James Bond, sau Miami Beach.

miami beach 1

Cert este ca Mimai este o adevarata masina de facut bani, o destinatie de vacanta a marilor evenimente, o destinatie inconjurata de mici insulite private unde locuiesc numeroase personalitati cunoscute din lumea filmului si a show-businessului.

Miami este visul oricarui turist.Miami este locul unde muzica live, petrecerile si viata de noapte faca parte din cotidianul acestei destinatii de vacanta.
miami beach 3

Veniti cu noi pe 28 noiembrie 2016 pentru ca timp de 9 zile sa descoperim impreuna orasul fostelor legende de cinema –Miami.

miami beach 2

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print