Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

kefalonia 0Deși  Corfu este cea mai cunoscuta dintre Insulele Ionice , Kefalonia, cea mai mare dintre aceste insule  rămâne cea mai populara printre turiștii europeni prin varietatea de peisaje și caracteristici , de la plaje pitorești folosite uneori pentru campaniile publicitare ale agențiilor de turism grecești , pana la munți , castele și mănăstiri îndepărtate. Acesta este , de fapt decorul romanului scris de Louis Berniers , ” Mandolina căpitanului Corelli”, scriitor ce a inspirat și turnarea filmului cu același titlu în care Nikolas Cage a făcut un rol de succes alături de Penelope Cruz.
Insula are multe golfuri minunate, partea de nord a litoralului fiind stâncos , în timp ce în partea de sud plajele sunt lungi și de nisip. Kefalonia este una dintre insulele care te incinta spre a fi explorate, rețeaua de drumuri foarte bine întreținută fiind ideale pentru conducere. Daca doriți sa descoperiți insulele ionice din apropiere Lefkada, Zante sau Ithaca puteți lua un feribot sau  o barca cu motor. Daca doriți doar sa va relaxați, atunci plajele din Kefalonia va așteaptă.
kefalonia 1
Oferte early booking oltextur.ro pentru Kefalonia ne oferă câteva preturi de excepție cu reduceri early booking valabile pana la data de 31.12.2013. Așadar pentru cei care doresc sa exploreze noua destinație a anului 2014 cu un preț începând de la 213 euro per persoana, zbor cu avionul,  le recomandam sa contacteze acum consilierii noștri în turism specializați pentru insule Grecia, oricând dispuși sa va ofere cele mai noi informații despre destinațiile verii 2014 în Grecia.
kefalonia 2

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print