Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


Cele mai bune circuite de Revelion.
Daca sunteti in cautarea unui circuit de Revelion, va propunem cateva circuite exotice in Thailanda, circuite combinate su sejur in Bangkok si sejur la plaja Pattaya sau Phuket, sau doar plaja in Pattaya. Circuitul dureaza efectiv 8 zile de stat in Thailanda, dintre care 3 nopti le veti petrece vizitand Banhkok-ul si restul de 5 zile le veti petrece la plaja. Capitala Bangkok este un oras cosmopolitan si un adevarat paradis al shoppingului. Plajele din Thailanda se intind pe doua coaste cu insule superbe si ape limpezi. Phuket, cea mai populara , la aproximativ o ora cu avionul spre sud de Bangkok are numeroase plaje, de la cele particulare situate in golfulete si pana la aglomerata plaja Patong.Phuket ofera centre spa de talie internationala.Plaja Pattaya este mai ingusta si mai impresionanta decat celalalte.
Trebuie sa stiti ca in perioada decembrie-februarie, cand precipitatiile sunt rare, temperaturile sunt in jur de 28- 32 de grade Celsius.
Circuitele de Revelion 2013 in Thailanda au preturi cuprinse intre 2020 euro/persoana si 2164 euro/persoana, diferenta de pret survenind de la clasificarea hotelurilor unde veti fi cazati, iar un Revelion exotic in Thailanda este undeva in jurul valorii de 1350 euro/persoana.Cele mai interesante circuite de Revelion 2013 in Thailanda sunt:
Revelion in Thailanda-Bangkok, safari, rafting si plaja in Pattaya, Revelion Thailandez de 5* cu plaja in Pattaya si expeditie in mijlocul naturii,
Revelion 2013 in Thailanda-Bangkok si sejur Phuket , plajele Kata si Karon.Revelion thailanda 2013 in Style-Bankok si Phuket, hoteluri DeLuxe, Revelion 2013 in Thailanda-Bangkok si sejur Phuket, plaja Patong.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print