Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Dupa mai mult de 30 de zile, dupa ce serverul nostru a fost atacat intr-un mod neprofosionist de niste „pustani” ce se dau drept kackeri, blog.oltextur.ro revine.

blog.oltextur.ro revine tinundu-va  in continuare la curent la cele mai noi informatii despre oferte turism, last minute, early booking  in cele mai cautate destinatii de vacanta.

Cine sunt kackerii

 

Ii prevenim pe pseudo „hackerii” , care vor sa-si arate”muschii”, atacand in mod „nebarbatesc” domeniile oltextur.ro ca suntem pe urmele lor si le vom divulga numele. Le vom afisa numele in „piata publica” pentru a fi ostracizati, pentru ca asa merita. Cei care au atacat in mod josnic blog.oltextur.ro sunt niste „no name”. Nu baieti. Nu dormiti linistiti. Suntem aproape de voi. Foarte aproape.

Le vom demonstra ca sunt doar niste ageamii in domeniul IT-ului. Niste frustati care nu au reusit sa urmeze niste cursuri universitare si acum recurg la gainarii. Gainarii, de obicei sfarsec in custile cu fulgi si ganieti  special amenajate  pentru ei la marginea societatii.

Am citit despre  hackerii din Valcea, fief-ul lor, care au calcat in scuipat de smecheri, iar acum, fac curatenie in Wc-urile puscariilor, acolo, unde de fapt le este locul. Au fost prinsi, oriunde: Romania, Olanda, Thailanda ,  Malayezia, sau mai stiu eu unde,  prin orice tara din zona Oceaniei, unde se credeau in siguranta.

Nu domnilor. Sa stiti ca nu sunteti invicibili si, ca, oriunde va veti afla va vom depista candva. Astazi, maine sau poimaine. Nu va putei ascunde de raul si pierderile pe care le produceti firmelor pe care le atacati. Le atacati din inconstienta, pentru a va arata puterea, pentru bani sau pentru a va distra.   Noi, niciodata nu negociem cu jigodiile ca voi care vreti bani. NU negociem cu teroristii in mediul virtual.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print